Se termina inca unul, incet.

A fost cel mai rapid dintre toti de pana acum. Mi-am planificat multe, unele au fost scrise pe hartie, altele bine gandite. Am avut tentative cu aproape fiecare din ele si multe din ele au ramas la stadiul asta, de tentativa.

[TENTATÍVĂ, tentative, s. f. Acțiune întreprinsă în scopul de a realiza ceva, fără siguranța izbânzii; încercare (neizbutită). ♦ (Jur.) Încercare de a săvârși o infracțiune. — Din fr. tentative.].

Nu au fost toate tentative din simplul motiv ca eu stiam ca nu vor ajunge la final. Deci la mine era cu certitudinea neizbandirii.
Stiti voi vorba aia cu “la locul potrivit, la momentul potrivit”? Nu toate se ghideaza dupa principiul asta si sunt sigur ca necesitatea echilibrului din fiecare face ca, cu cat ai mai mult succes in unele domenii, cu atat sa fie mai “tentative” incercarile din alte domenii. Pot sa zic ca la mine balanta a ales bine, iar tentativele au fost in domenii in care am rabdare sau in care imi permit sa aman.

Stiti cine a fost cel mai rapid decat orice pana acum? Anul. Imi aduc aminte foarte bine planurile facute in ianuarie, februarie, martie etc Deci sigur se intampla ceva la CERN, astia accelereaza tot. E bine. Ce atata leneveala, sa ne miscam mai repede. De ce sa ne uitam la o hartie cum arde incet? Sufla draq in ea sa se termine mai repede. Si hai odata de aici, hai dincolo. Unde? La draq, nu conteaza. Hai sa facem altceva ca m-am plictisit. Ha, ha. Nu se mai poate, ai deja 72 de ani chiar daca inca visezi la masinute cu telecomanda. Esti o epava. Mori! Asta este ceea ce urmeaza, pe scurt.

A, normal ca mie nu o sa mi se intample asta. La mine balanta se inclina unde trebuie si pe langa echilibrul din interior eu mai sunt si partea pozitiva care echilibreaza negativul celorlalti. Deci eu o sa fiu bine, ca si pana acum, ca intotdeauna.

La tine cum a trecut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*